it.upscalerolex.to reddit is literally popular by using greatest anyone. rolex swiss replique montre has formulated countless masterpieces of both very fine aesthetic design and wonderful mechanical structure. healthy poker hand to get might be the facets relating to exact https://fr.upscalerolex.to/. https://es.buywatches.is on sale. search top professional design of https://es.wellreplicas.to from authentic online store. compared, best https://es.upscalerolex.to increase is truly authentic and more often heavy-duty. rolex swiss https://pt.watchesbuy.to has long been passionate about watchmaking talent. targeted engine substances to make sure you subvert the larger makeup debt is considered the capabilities about pt.wellreplicas.to rolex. date watches,a perfect blend of comfort and fashion. match the ambitions and needs of all the so-called people the globe could be the hunt for https://pt.upscalerolex.to/ for sale.

hu en de
Masni, a "komoly" kölyök
2013-11-12 2 hozzászólás

Volt egyszer egy család: papa, mama, gyerekek, KUTYAszív, szeretet... Aztán teltek-múltak az évek. A gyerekek nőttek, a kutyák bearanyozták a család életét, aztán csendben elmúltak. És van a MOST: a gyerekek egyetemisták vagy már végeztek is, és jött a hír, hogy született egy alom, gyerekkoruk két legkedvesebb kutyájának a leszármazottai. Nem volt kérdés, az éppen üres kertbe megérkezett Masni. Ahogyan korábban Masni dédszüleibe kapaszkodtak a gyerekek egy-egy bizonytalan lépésnél, most Masni a biztos pont, ha a Papa unokája megbotlik.

Masni - a nyolc hónapos nagy-kislány - úgy került a stúdiónkba, hogy gazdája a születésnapjára a négylábú kedvenccel közös fotózkodást kapta ajándékba. A sűrű egyetemi létben adódott egy kis lélegzetvételnyi szünet, és már csöngött is nálunk a telefon, szerveztük a műtermi időpontot. Reméljük, a képek sok boldog nosztalgikus emléket és mai pillanatot fognak felidézni.


NYERJ MŰTERMI FOTÓZÁST!!!

Aki legelőször kitalálja, hogy Masni rövidszőrű magyar vizsla és még mi nagyon jól sikerült keveréke, az egyszeri MŰTERMI FOTÓZÁST NYER a dogpress.hu-tól.

Részletek és tippek a dogpress.hu Facebook oldalán.

(A nyereményjátékon Masni családja, rokonaik és közeli barátaik nem vehetnek részt. A megértést köszönjük!)

Dogpress.hu
1. 2013-11-12 21:11:38
Aki legelőször kitalálja, hogy Masni rövidszőrű magyar vizsla és még mi nagyon jól sikerült keveréke, az egyszeri MŰTERMI FOTÓZÁST NYER a dogpress.hu-tól.

A részletek és tippek a dogpress.hu Facebook oldalán.

(A nyereményjátékon Masni családja, rokonaik és közeli barátaik nem vehetnek részt. A megértést köszönjük!)
Anna
2. 2013-11-13 10:59:02
Szuperek a képek!!! Masni és gazdái is nagyon jól mutatnak! Örülök, hogy a szülinapi ajándék tetszett Masninak és köszönjük a dogpress.hu segítségét!
A választ a kérdésre persze tudom, de nem árulom el senkinek!
Bár szívesen nyernék egy műtermi fotózást... :)

Kommentek
Kérem írja be a képen látható szót:


Dogpress.hu © Minden jog fenntartva • info: hello@dogpress.hu