hu en de

Profi és kreatív csapatunk megoldás bármilyen esetben, ha kutyák filmezéséről vagy fotózásáról van szó. Elsősorban filmeket készítünk tenyészetekről, egyes kutyáikról, kutyás rendezvényekről vagy szolgáltatásokról, hogy ezáltal ismertebbé, a honlapjuk pedig látványosabbá így látogatottabbá válhasson. Bátran forduljon hozzánk bármilyen, kutyához köthető filmes vagy fotós kívánsággal, szinte biztos, hogy meg tudjuk oldani. Igény esetén a filmeket angolul, németül vagy más európai nyelven feliratozzuk. Kérje árajánlatunkat!

 

Kennel portfólió

Szeretné, hogy még többen felfigyeljenek kenneljére?
Hogy az emberek azt érezzék „Mindenképp Tőlük szeretnék egy kölyköt”?

tovább…

Kutya portfólió

Van kiemelkedő teljesítményű kutyája?
Fedeztetésre ajánlja vagy egyszerűen emelné honlapja színvonalát?
Van képgalériája a kutyáiról, de lehetne jobb?

tovább…

Alom portfólió

Ki ne tudná, hogy ha kutyavásárlásra kerül a sor, a leendő gazdik szeretnének minél többet megtudni a tenyésztőről, a szülőkről és persze a kiskutyák elválasztás előtti életéről?

tovább…

Műtermi fotózás

Bármilyen kutyát - legyen az kiállítási vagy házi kedvenc, fajtatiszta vagy keverék – sok szeretettel várunk budapesti műtermünkben egy sztárfotózásra.

tovább…

Kiállítási film

Vállaljuk kutyakiállítások vagy egyéb rendezvények filmezését, fotózását Magyarországon vagy akár külföldön.

PR film

Bemutatkozó PR filmet készítünk állatorvosi rendelőknek, kutyakozmetikáknak, kutyapanzióknak, kutyaiskoláknak és egyéb kutyás szolgáltatóknak.Dogpress.hu © Minden jog fenntartva • info: hello@dogpress.hu